Wedding photography in Greece
φωτογραφια γαμου

Φωτογραφιες Βαπτισης - Portfolio

Περιηγηθείτε στις αγαπημένες μας ιστορίες Βάπτισης. Ιστορίες που θέλουμε να μοιραστούμε, ιστορίες που είστε συγχρόνως οι πρωταγωνιστές και οι σκηνοθέτες. Ελπίζουμε η κάθε βάπτιση να μπορεί να σας μεταφέρει νοητά στην ημέρα και να σας κάνει να αισθανθείτε κάτι.

η Δική μας προσέγγιση στης Φωτογραφιες Βαπτισης

Η Προσέγγιση στην φωτογραφία βάπτισης είναι και πάλι μια διακριτική καταγραφή του μυστηρίου μιας και εκ φύσεως οι πρωταγωνιστές, τα παιδιά, είναι αυθόρμητα. Χρειάζεται βέβαια υπομονή και επιμονή από εμάς αλλά και την βοήθεια των γονιών για να καταφέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πριν την βάπτιση είναι η καλύτερη χρονική περίοδος για να βγάλει φωτογραφίες το παιδάκι, γι’ αυτό και προτείνουμε στους γονείς να συναντηθούμε νωρίτερα στο χώρο της εκκλησιάς ή σε κάποιο κοντινό πάρκο. Υπάρχει η δυνατότητα και στο σπίτι σας, αν δεν το επιτρέπει ο καιρός για εξωτερική φωτογράφηση, ώστε να καταφέρουμε να φωτογραφίσουμε το μωρό σας πιο ήρεμο.

 

Παροχές στην Φωτογράφιση Βάπτισης

 OnLine Gallery

Ο δειγματισμός γίνεται σε μια προσωπική σελίδα στο internet ώστε να είναι διαθέσιμος από όπου θέλετε και για όποιων εσείς θέλετε. Εκεί φυλάσσονται αλλά και μπορείτε να κατεβάσετε τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση. Οι φωτογραφίες είναι προστατευμένες με κωδικό.  Δείγμα Online Gallery

 

Επεξεργασία εικόνας

Πλήρως επεξεργασμένες εικόνες σε υψηλή ανάλυση, με το δικό μας στυλ και αισθητική είναι διαθέσιμες σε σας. Πιστεύουμε ότι είναι το σημαντικότερο κομμάτι της δουλειάς μας. Κειμήλιο του γάμου σας σίγουρα είναι το άλμπουμ, αναλλοίωτο όμως στον χρόνο δεν είναι, αντίθετα με τα αρχεία των φωτογραφιών.

 

Slideshow για Projector 

Περιέχει συνδυασμό φωτογραφιών σας, παλιών και νέων από το prevaptism ( φωτογράφιση πριν την βάπτιση ) αλλά και ένα από τα δυο. Πέρα από την παρουσίαση του Slideshow σε προτζέκτορα την ήμερα της βάπτισης, μένει και ένα επιπλέον φωτογραφικό αρχείο του παιδιού σας. 

 

Ψηφιακά Αλμπουμ 

Ψηφιακά άλμπουμ σε μεγάλη επιλογή εξωφύλλων και SlimBook ( Άλμπουμ για γονείς και νονούς ) καθώς και Βιβλία ευχών με φωτογραφίες σας.

 

Photo Booth

Έχουμε το δικό μας PhotoBooth με ιδιαίτερο στυλ και ποιοτική εκτύπωση. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από καπέλα, γυαλιά, αστείες μεταμφιέσεις κλπ. FaceBooth.gr