Wedding photography in Greece
φωτογραφια γαμου

Αγαπημένες φωτογραφιες γαμου

Βλέποντας τις αγαπημένες μας εικόνες, μπορείτε να καταλάβετε τι επιλέγουμε και τι αναζητάμε να καταγράψουμε στο γάμο σας. Από τις χιλιάδες στιγμές στόχος μας είναι να συλλέξουμε τις ουσιώδεις που θα διηγούνται με λίγα λόγια την ιστορία του γάμου σας. Πραγματικότητα γύρω μας δεν είναι όλα αυτά που συμβαίνουν άλλα αυτά που επιλέγουμε να δούμε. Από εσάς χρειαζόμαστε απλά να είστε ο εαυτός σας και να απολαύσετε την μέρα με τους δικούς σας ανθρώπους.

Η προσέγγισή μας στη φωτογραφια γαμου

Η δική μας προσέγγιση στην φωτογραφιες γαμου κινείται περισσότερο προς μια διακριτική καταγραφή με σαφείς επιρροές από την φωτογραφία ρεπορτάζ. 

Οι εικόνες μας τονίζουν αυθόρμητες στιγμές και συναισθήματα που ξεδιπλώνουν την ιστορία της ημέρας σας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε εικόνες σεβόμενοι την φωτογραφία ως μέσο επικοινωνίας άλλα και των προσωπικών σας στιγμών.  Η ανθρώπινη επαφή είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. 

Δεν θέλουμε να μας επιλέγετε μόνο γιατί σας προσφέρουμε μια ανταγωνιστική υπηρεσία, αλλά γιατί νιώθετε ότι επικοινωνείτε ευχάριστα μαζί μας και θα θέλατε να είμαστε εμείς που θα έχουμε την τιμή και τη χαρά να καταγράψουμε τις προσωπικές σας στιγμές. Επίσης, δεν θα παραλείψουμε να βγάλουμε και τις αναμνηστικές φωτογραφίες με τις οικογένειες και φίλους εφόσον το επιθυμείτε, τις θεωρούμε εξίσου σημαντικές.

Γενικές πληροφορίες σχετικά με τη φωτογραφιες γαμου

Οι παρακάτω πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε την ποικιλία των φωτογραφικών στυλ που υπάρχουν και ίσως να βρείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα για τον δικό σας γάμο :

1. Κλασσικό στυλ φωτογραφίας γάμου.

Έτσι ξεκίνησε η φωτογραφία γάμου αλλά και συνεχίζει για ένα ποσοστό. Το σημαντικό σημείο αυτού του στυλ είναι η προσεκτική και οργανωμένη σκηνοθετική διάταξη. Ο φωτογράφος σκηνοθετεί και κατευθύνει την ροή του γάμου σας αρκετά, όπως είναι φυσικό απορροφά σημαντικό χρόνο σας από τους καλεσμένους σας. Στο τέλος το άλμπουμ φωτογραφιών είναι πλήρες αλλά αρκετά προβλεπόμενο και «ξύλινο» θα έλεγα.

2. Φωτορεπορτάζ φωτογραφίας γάμου.

Ένας αρκετά δημοφιλής τρόπος φωτογράφησης τα τελευταία ειδικά χρόνια, περιλαμβάνει μια πιο αυθόρμητη προσέγγιση χωρίς παρεμβολές και τόσες στημένες πόζες. Το σημαντικό σημείο του στυλ είναι η ευαισθησία στις εκφράσεις, η σωστή επιλογή της μοναδικής στιγμής και του φωτός από τον φωτογράφο.   

Αρκετά ζευγάρια δεν θέλουν να χάσουν σημαντικό χρόνο με τον φωτογράφο, αλλά θέλουν να διασκεδάσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους. Υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία άρα και περισσότερες πιθανότητες για μια πιο καλλιτεχνική καταγραφή που αντέχει στον χρόνο

3. Φωτογράφηση του ζευγαριού την «επόμενη ημέρα» σε τοποθεσία.

Πολλά τα θετικά για την φωτογράφιση της επόμενης μέρας. Δεν χρονοτριβείτε τόσο την ημέρα του γάμου σας με τις προσωπικές σας φωτογραφίες και ασχολείστε περισσότερο με τους καλεσμένους σας. Παρέχει ένα ιδιαίτερα όμορφο αποτέλεσμα καθώς είστε απελευθερωμένοι από την πίεση της ημέρας του γάμου. 

Αν ο ο γάμος σας γίνεται νύχτα ή δεν το επιτρέψει ο καιρός μπορούμε να έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία για κάποιες καλές εικόνες. Υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες που μπορούμε να σας προτείνουμε.

4. Φωτογράφηση του ζευγαριού την «προηγούμενη μέρα» σε τοποθεσία

Η φωτογράφιση πριν το γάμο μας φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα αλλά και ουσιαστική, γιατί μας δίνει την δυνατότητα να σπάσουμε τον πάγο μεταξύ μας καθώς και εσείς να αποκτήσετε εμπειρία με το φωτογραφικό φακό. Θα δείτε ότι την ημέρα του γάμου θα νιώθετε πολύ πιο άνετα και ευχάριστα. Μπορούμε επίσης να εκμεταλλευτούμε αυτές τις φωτογραφίες π.χ. φτιάχνοντας ένα βιβλίο ευχών ή slideshow σε projector για την δεξίωση.

5. φωτογραφία γάμου εκτός (Αθήνα).

Η αγάπη μας για την φύση και τα ταξίδια μας κάνει ιδιαίτερα πρόθυμους για μία φωτογραφική πρόκληση εκτός Αθηνών. Στις περισσότερες περιπτώσεις ένας γάμος εκτός Αθηνών έχει πιο ωραίο περιβάλλοντα χώρο σε αντίθεση με την πολύπαθη Αθήνα μας. Συνήθως γίνεται μέρα όπου και αυτό βοηθάει φωτογραφικά.   

Η διάθεση όλων είναι πιο ανεβασμένη αφού ερχόμαστε σε επαφή με τη γη, τα αρώματα της, τα τοπία της και τους ανθρώπους της οι οποίοι ζουν σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς ( ή τουλάχιστον διαφορετικούς από την πρωτεύουσα ).    

Επειδή συνήθως ερχόμαστε για 2 και 3 μέρες καλό θα ήταν να συμφωνήσουμε ( κλείσετε την ημερομηνία ) αρκετά νωρίς για να υπάρχει η διαθεσιμότητα αλλά και να οργανωθούμε καλύτερα. Έχουμε ταξιδέψει στη Σαντορίνη, Σύρο, Τήνο, Μονεμβασία, Ιωάννινα, Πόρο, Λευκάδα, Κρήτη, Κύθνος, Σίφνος, Λιβαδειά, Παρνασσός κλπ  Facebooth